Su Kesintisi Alo Gaziantep

Gaziantep Şahinbeyde yaşanan elektrik kesintisi için Toroslar edaşta kesinti sorgulama işlemi yapan vatandaşlar için. Gaziantepte yarın 5 mahallede su kesintisi yapılacak.


Su Kesintisi Zamani Su Kesilecek Yerler Neresi Suyun Gelecegi Saat

Gaziantepin 4 Mahallesinde Su Kesintisi 04122012 1845 Gaski Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 4 mahallede 6 saat s üreyle su kesintisi olacağı.

Su kesintisi alo gaziantep. Gaziantepte Su Kesintisi Gaziantepte içme suyu boru hattında yapılacak çalışmadan dolayı bazı semtlere su verilemeyecek. Gaziantep Arabanda su kesintisi son dakika haberleri sitemizde. GASKİ tarafından yapılacak olan şebeke hattı deplase çalışması nedeniyle Gaziantepin bazı mahallerinde su kesinti uygulanacağı bildirildi.

GASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Atatürk Mahallesi Hasan Celal Güzel Caddesi ile Adnan. Gaziantepte Su Kesintisi Gaziantepte içme suyu şebekesi çalışmasından dolayı bazı mahallelere su verilemeyecek. Gaziantepte 12 bölgeye 36 saat su verilmeyecekBüyükşehir Belediyesinin Karataş bölgesinde Karataş Köprülü Kavşak çalışmalarından dolayı 06082015 Perşembe günü.

Şahinbeylilerin elektrikleri ne zaman gelecek. Gaziantep Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğünce GASKİ yapılacak çalışmalar nedeniyle 18 saat süreyle su kesintisi uygulanacak. Oğuzelide yaşanan elektrik kesintisi hayatı olumsuz etkiliyor.

Su kesintisi sorgulaması ve arıza bildirimleri için Gaziantep. Gaziantepte yarın 5 mahallede su kesintisi yapılacak. Gaziantepte Su Kesintisi Gaski Genel Müdürlüğü 29 Ağustos Çarşamba günü 5 mahalleye su verilemeyeceğini duyurdu.

GAZİANTEP DHA - GAZİANTEP Su ve Kanalizasyon İdaresi GASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yıllık bakım çalışması nedeniyle kentteki 19 mahallede su kesintisi. GASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Atatürk Mahallesi Hasan Celal Güzel Caddesi ile Adnan. - İLKHA İLKE HABER.

6 Ağustos 2021 Cuma Gaziantep elektrik kesintisi programı açıklandı. Gaziantepte elektrikler saat kaçta gelecek. Gaski Gaziantep Su Kesintisi Sorgulama için tıklayınız.

Gaski Gaziantep Su Kesintisi Sorgulama. Duyurular Archives - Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü. Toroslar edaş Gaziantep Şahinbeyde 26 Ağustos 2021 gününde yaşanan elektrik kesintisi detaylarını içermektedir.

Toroslar edaştan alınan bilgilere göre Şahinbeyi ilgilendiren elektrik kesintisinin yaklaşık. Gaski Gaziantep Şehitkamil ilçesinde 08 Mart 2018 tarihinde yaşanan su kesintisi detaylarını içermektedir. Gaziantepte belirli ilçelerde elektrik kesintileri yaşanmaya devam ediyor bundan nasibini Oğuzeli.

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi sorumluluğunda olan ilçeye ait su dağıtımındaki arıza. En son gaziantep su kesintisi haberleri anında burada. GASKİ Genel Müdürü Fahreddin.

03122016 1653 Dha Yurt Bülteni - 10 Elektrik kesintisine kızan halk DEDAŞ ekiplerine saldırdıMARDİNin.


Tiski Duyurdu Zorunlu Su Kesintisi


Kayseri De Su Kesintisi


Son Dakika Sular Ne Zaman Gelecek Su Kesintisi Ne Zaman Bitecek 05 Eylul Pazar


Gaziantep Te Elektrikler Kesilecek Iste O Mahalleler Genel Haberleri


Gaziantep Su Kesintisi Listesi Gaski Guncel Kesinti Bilgileri Elektrik Su


Isparta Da 1 Gunluk Su Kesintisi Detaylar Icin Tiklayin


Dikkat Gaziantep Te Yarin Elektrikler Kesilecek Genel Haberleri


Dikkat Yarin Gaziantep Te Bircok Bolgede Elektrik Kesintisi Olacak Olay Medya


Yayladagi Nda Hatay Su Ve Kanalizasyon Idaresi Hatsu Facebook


Son Dakika Dikkat Gaziantep Te Yarin Bircok Bolgede Elektrik Kesintisi Olacak Olay Medya


Baskan Sikisti Iscilerden Kesintiye Gitti Ardahan Belediyesi Iscilerden 2 Biner Lira Kesinti Yapti Ardahan Haberleri Baskanlar Haber


Maski Den Su Kesintisi Uyarisi


Gaziantep Su Kesintisi Listesi Gaski Guncel Kesinti Bilgileri Elektrik Su


Maski Den Bazi Mahallelerde Su Kesintisi Duyurusu Malatya Haber


Maski Den Su Kesintisi Uyarisi


Usak Su Ariza


Iski Ariza Numarasi Nedir


Saski Saski Haber Ve Saski Haberleri


Gaziantep Buyuksehir Belediyesi Gaski Ariza Ve Ihbar Hattina Her Tur Su Ve Kanalizasyon Sikintinizi Iletebilirsiniz Ayrica Gaski Genel Mudurlugu Sayfasindan Da Dilek Ve Sikayetlerinizi Iletebilirsiniz Facebook

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel