Su Kesintisi Antalya Aksu

Su kesintileri hakkında bilgi sahibi olmak için sitemizi takip edebilirsiniz. Kepez ve Aksuda su kesintisi.


Aksu Su Kesintisi Listesi Antalya Asat Guncel Kesinti Bilgileri Elektrik Su

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğünün bağlantı çalışması nedeniyle Aksu Kemerağzı ve Kundu oteller bölgesinde 15 Nisan Perşembe günü 0730 ile 1800 saatleri.

Su kesintisi antalya aksu. Asat - Antalya su su kesintisi ile ilgili yaptığı açıklamada su kesintisi belirsiz süre sürecektir. Her aradığımızda ekipler yapacak yaptı yapıyor geldi gelecek vs diyorlar. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada Kepez İlçesi Suphi Türel Caddesi-6816 Sokak kesişimindeki içme suyu ana hattında bağlantı çalışması yapılacağı belirtildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğünün bağlantı çalışması nedeniyle Aksu Kemerağzı ve Kundu oteller bölgesinde 15 Nisan Perşembe günü 0730 ile 1800 saatleri arasında su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanacağı belirtildi. ASAT Antalya Aksu 14092021 1205 Tarihli Su Kesintisi başlangıç ve bitiş saatleri kesinti açıklamaları ve kesintiden etkilenen yerler. Haberler Antalya Haberleri Aksu Kemerağzında Perşembe günü su kesintisi yaşanacak Giriş Tarihi.

ASAT ve Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Antalyanın bazı ilçelerinde ve Mahallelerinde 1 Kasım Salı gününden itibaren 48 saat su kesintisi yaşanacağı belirtildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada Kepez İlçesi Suphi Türel Caddesi-6816 Sokak kesişimindeki içme suyu ana hattında bağlantı çalışması yapılacağı. Suların kesildiği ilçede kesintinin ne kadar süreceği merak ediliyor.

Çalışma nedeniyle 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 0900-1700 saatleri arasında Kepez ve Aksu ilçesinde su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanacağı. 1342021 1730 Son Güncelleme. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü içme suyu ana bağlantı çalışması nedeniyle 24 Şubat Çarşamba günü 0900-1700 saatleri arasında Kepez ve Aksudaki bazı mahallelerde su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanacağını duyurduAntalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada Kepez İlçesi Suphi Türel.

ANTALYA DHA - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından 16 Mart Salı günü Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesinde şebeke ana. Yukarıdan Antalya Su ve Atıksu İdaresi ilçe seçimi yaparak. Aksuda su kesintisi yaşanacak.

Aksuda yaşanan su kesintisi hayatı olumsuz etkiliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü içme suyu ana bağlantı çalışması nedeniyle 24 Şubat Çarşamba günü 0900-1700 saatleri arasında Kepez ve Aksudaki bazı mahallelerde su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanacağını duyurdu. Antalya-Aksu 14-09-2021 Salı Su Kesintisi başlıklı haberimizde su kesintisinin detaylarını yazdık.

Su kesintisi var mı bugün sular neden gitti sular ne zaman gelecek öğrenebilirsiniz. Antalya Kaş ilçesinde 24 ağustos salı günü saat 0808da meydana gelen kesinti kaç gün sürecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğünün bağlantı çalışması nedeniyle Aksu Kemerağzı ve Kundu oteller bölgesinde 15 Nisan Perşembe günü 0730 ile 1800 saatleri arasında su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanacağı belirtildi.

Antalya Büyükşehir. Aksu su arıza telefon numarası ile iletişim kurarak. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü içme suyu ana bağlantı çalışması nedeniyle 24 Şubat Çarşamba günü 0900-1700 saatleri arasında Kepez ve Aksudaki bazı mahallelerde su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanacağını bildirdi.

Pandeminin ortasında turizm cenneti diye. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada Kepez İlçesi Suphi Türel Caddesi-6816 Sokak kesişimindeki içme suyu ana hattında bağlantı çalışması yapılacağı belirtildi. 1 Ekim tarihi Antalya Aksu ilçesinde biranda su kesintisi oldu.

Su kesintisi Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğünün bağlantı çalışması nedeniyle Aksu Kemerağzı ve Kundu oteller bölgesinde 15 Nisan Perşembe günü 0730. Planlı su kesintileri sayaç teknik destek Eylül 2021 su arıza ve bakım çalışmaları hakkında bilgi alabilirsiniz. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğünden.

Antalyada belirli ilçelerde su kesintileri yaşanmaya devam ediyor bundan nasibini Aksu ilçesi de aldı. Asat Antalya Su İşleri Bitmeyen Su Kesintisi. Antalya Aksu bölge sinde ikamet etmekteyim aylar dır sularda tazyik yok su arıtıcı sı bunun yüzünden 2 defa bozuldu makine leri çalıştıramıyoruz 185 ihbar hattını aradığımda geçici çözüm ler.

1342021 1815 Aksu Kemerağzında Perşembe günü. 22 Şubat 2021 Pazartesi 1654. Asat Antalya Su İşleri Sularda Tazyik Yok.

İşte o ilçe ve Mahalleler. Nedeniyle 0900 1800 saatleri arasında Kemerağzı Mahallesinin bir kısmı ile Kundu oteller bölgesinde su kesintisi ve. Çalışma nedeniyle 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 0900-1700 saatleri arasında Kepez ve Aksu ilçesinde su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanacağı.

Esma 2 hafta önce.


Aksu Su Kesintisi Listesi Antalya Asat Guncel Kesinti Bilgileri Elektrik Su


Antalya Buyuksehir Belediyesi Asat Tan Su Kesintisi Uyarisi Asat Genel Mudurlugu Altinova Yol Yapim Calismalari Nedeniyle 01 03 2016 Sali Gunu 08 00 Ile 19 00 Saatleri Arasinda Su Kesintisi Ve Basinc Dusuklugu Yasanabilecegini Bildirdi Asat


Antalya Buyuksehir Belediyesi Haber Detay


Asat Su Ariza Posts Facebook


Kepez Ve Aksu Da Su Kesintisi


Konyaalti Nda Yarin Su Kesintisi Antalya Sokak Haber Facebook


Antalya Buyuksehir On Twitter Asat Genel Mudurlugu Nun Icme Suyu Ana Baglanti Calismasi Nedeniyle 24 Subat Carsamba Gunu 09 00 17 00 Saatleri Arasinda Bazi Mahallelerde Su Kesintisi Ve Basinc Dusuklugu Yasanacaktir


Antalya Grand Park Lara Hotel Oteller Spa Antalya


Dikkat Kepez Ve Aksu Da Su Kesintisi Asat Genel Mudurlugu


Kepez Su Kesintisi


Antalya Da Su Kesintileri Basladi Antalya Sokaklari


Su Kesintisi Haberleri Karaman Habercisi


Antalya Buyuksehir Belediyesi Haber Detay


Asat Tan Antalya Da Su Kesintisi Uyarisi Gundem Ileri Gazete


Dikkat Kepez Ve Aksu Da Su Kesintisi Gundem Habere Ulasmanin Anlik Adresi


Antalya Buyuksehir Belediyesi Duyuru Varsak Koprusu Nde Tramvay Hatti Uzerinde Surdurulen Alt Yapi Calismasi Kapsaminda 2 Ekim Carsamba Gunu 07 00 21 00 Saatleri Arasindan Kepez Ve Aksu Ilcelerinde Bazi Mahallelere Su Verilemeyecek Kisa


Antalya Da Su Kesintileri Basladi Antalya Sokaklari


Erdogan Ipek Yolu Uluslararasi Cocuk Ve Genclik Calismalari Merkezi Nin Acilisinda Konustu In 2021


Tower Of Expo 2016 Antalya Tower Design Green Architecture Amazing Buildings

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel